Impamantare Si Paratrasnet

Societatea noastră este specializată în execuția și realizarea instalațiilor de împământare si paratrasnetpentru diverse tipuri de construcții și instalații electrice. Avem experiență vastă și cunoștințe solide în acest domeniu, și suntem pregătiți să oferim servicii profesionale și de încredere în București și în zona Ilfov.

Utilizăm metode și tehnici de înaltă calitate pentru a executa instalațiile de împământare, asigurând astfel siguranța și protecția echipamentelor și a utilizatorilor. Echipa noastră de electricieni autorizați ANRE are expertiza necesară pentru a realiza lucrări precise și conforme cu standardele în vigoare.

Există două metode principale pe care le utilizăm pentru împământările noastre:

  1. Împământări cu Placă Metalică: Această metodă implică utilizarea unei plăci metalice de împământare, de dimensiuni adecvate, care este îngropată în sol la o adâncime specifică. Placa metalică este conectată la sistemul de împământare prin intermediul unei platbande solide, asigurând o legătură sigură și durabilă. Stratul de cărbune și sare este adăugat pentru o mai bună dispersie a curentului în sol, garantând o performanță optimă a împământării. Această metodă este ideală pentru construcții rezidențiale și comerciale de diferite dimensiuni.

 

2. Împământări cu Țeavă: În cazul acestei metode, utilizăm țeavă galvanizată de un anumit diametru și o formăm într-o formă rectangulară. Aceasta este sudată la intervale regulate cu platbandă galvanizată, asigurând o conexiune solidă și durabilă. În interiorul țevii, se adaugă straturi alternative de cărbune și nisip pentru o dispersie eficientă a curentului. Această metodă este potrivită pentru instalații mai mari și industriale.

Indiferent de metoda folosită, asigurăm calitatea și eficiența lucrărilor noastre de împământare. Echipa noastră de electricieni autorizați poate interveni în regim de urgență în toate sectoarele Bucureștiului, oferind servicii rapide și profesionale.

Pentru mai multe informații și pentru programări, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici să răspundem întrebărilor dumneavoastră și să oferim soluții personalizate pentru nevoile dvs. legate de împământările instalațiilor electrice.